Bestilling & webshop

Bestilling & Webshop

Ønsker du at bestille keramik eller andre specielle varer, er det bedst med personlig kontakt

tlf. 26 94 91 59 eller e-mail info@laudecor.dk


Som udgangspunkt er der 3 - 8 ugers leveringsstid på specielle bestillinger, dette kan dog variere alt efter hvad man har bestilt, og om det skal bruges til en bestemt dato.


BETALING er på webshoppen muligt via bankoverførsel. I butikken kan der betales med kontanter og Mobile Pay, og kredit/visakort.


Ved bestilling af specielle varer vil der blive opkrævet et depositum på 30%  og saldoen ved afhentning eller inden afsendelse. 

Depositum refunderes ikke i tilfælde af afbestilling.


FORTRYDELSESRET: Der er 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Varen skal returneres ubrugt og i original emballage. Benyt venligst GLS eller Post Danmark. Ved brug af Post Danmark skal varen sendes som "forsigtig pakke" - vedlæg en kopi af fakturen og oplys, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og om du ønsker et tilgodebevis eller pengene refunderet. Kunden betaler for eventuelle omkostninger i forbindelse med returnering af varen.


REKLAMATION - er der fejl/mangler ved varen kan den returneres og vil blive erstattet med samme vare, eller et tilgodebevis. I sådanne tilfælde er det Laudecor der står for omkostninger heraf.


ANSVARSFRASKRIVELSE: Laudecor kan ikke holdes ansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af forsinket levering af de bestilte varer, eller forhold som ligger uden for Laudecors kontrol (F.eks. naturkatastrofer, brand, uroligheder m.m.)


FORBEHOLD OG ÆNDRINGER: Laudecor forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for websitet. Det er derfor en god ide, løbende at holde sig orienterede om evt. ændringer.