Åbningstider

Laudécor

Art from my heart

Åbningstider

 

Åbningstider og arrangementer:

 

Almindelig åbningstider er: Onsdage til fredage kl.11 - 16, medmindre andet er angivet under Lukkedage.

 

Er der et behov for at komme uden for ovennævnte tidspunkter er man meget velkommen efter aftale – også om aften og i weekenden – man skal blot ringe på tlf. 26 94 91 59 og aftale det med Laura.

Der er forbehold for ændringer – sommetider deltager jeg på markeder og i så fald vil være nød til at holde lukket – så kommer du langtvejs fra er det bedst at ringe på forhånd for ikke at komme forgæves. Der vil dog være opslag her om evt. lukkedage.

 

Kommende arrangementer:

 

Fransk forår i Præstø - et skønt marked med masser at se på. Her er jeg fredag d. 11.maj til og med søndag d. 13. maj.

 

Kunstdage i Pinsen - 3 fantastiske dage med åbent atelier/værksted rundt omkring på Sjælland. Der er åben i butikken og værkstedet alle 3 Pinsedage d. 19. - 21. maj kl. 11 - 17.

 

 

Crafternoon:

Er du kreativ, måske (men ikke nødvendigvis) fra et andet land – så er man velkommen til at komme og ordne verdenssituationen, tage syslerierne med og få nogle super hyggelige timer sammen med andre kreative sjæle. Vi plejer at lave ”pot luck” mad – dvs. hver især tager et eller andet spiseligt med, om vi så kun får tomater eller kage den dag er det spændende hver gang. Vi taler altid Engelsk og Dansk, og nogle gange Norsk, eller andre sprog, alt efter hvem lige er med. Nogle gange aftaler vi at prøve noget nyt sammen, ellers har vi som regel selv noget med – strikketøj, hækletøj, patchwork, fletværk eller andet. Foreløbig mødes vi om torsdagen i butikkens åbningstider, og det er gratis at deltage. Jeg ser frem til at hilse på dig!