Åbningstider

Laudécor

Art from my heart

Åbningstider

 

Åbningstider og arrangementer:

 

Almindelig åbningstider er: Onsdage til fredage kl.11 - 16, medmindre andet er angivet under Lukkedage.

 

Er der et behov for at komme uden for ovennævnte tidspunkter er man meget velkommen efter aftale – også om aften og i weekenden – man skal blot ringe på tlf. 26 94 91 59 og aftale det med Laura.

Der er forbehold for ændringer – sommetider deltager jeg på markeder og i så fald vil være nødt til at holde lukket – så kommer du langtvejs fra er det bedst at ringe på forhånd for ikke at komme forgæves. Der vil dog være opslag her om evt. lukkedage.


Lukkedage:  Fredag d. 23.august samt fredag d. 30. august.


Deltager på markedspladsen ved "Hunde  på Catwalken" lørdag d. 14. september kl. 10 til 15, Vinderuphøjvej 10, 4171 Glumsø


Crafternoon:

Er du kreativ, måske (men ikke nødvendigvis) fra et andet land – så er man velkommen til at komme og ordne verdenssituationen, tage syslerierne med og få nogle super hyggelige timer sammen med andre kreative sjæle.  Vi plejer at lave ”pot luck” mad – dvs. hver især tager et eller andet spiseligt med, om vi så kun får tomater eller kage den dag er det spændende hver gang.   Vi taler altid Engelsk og Dansk, og nogle gange andre sprog, alt efter hvem lige er med. Nogle gange aftaler vi at prøve noget nyt sammen, ellers har vi som regel selv noget med – strikketøj, hækletøj, patchwork, fletværk eller andet. Foreløbig mødes vi om torsdagen i butikkens åbningstider, og det er gratis at deltage. Jeg ser frem til at hilse på dig!